За Семела груп

„Семела Груп“ ООД е официален представител и дистрибутор за гр. Варна и региона на редица български и чуждестранни, утвърдени производители, в сферата на захарните продукти.

Основана през 1991 г. като малка фирма, занимаваща се с търговия на хранителни стоки, предимно бисквити, вафли и шоколади, фирмата днес е, и продължава да бъде, лидер в търговията на едро и дистрибуцията на захарни изделия, кафе, ядки, бонбони, натурални сокове и др.

Семела Груп в цифри

От 1991 г. насам

Предлагаме над 1 500 продукта

Над 1000 обслужвани обекта

„ЗИВ“ ЕООД, „Захарни Заводи Горна Оряховица“ АД, „Си Комерсиал 7“ ЕООД, „Нестле България“ АД и др. са само част от познатите и доказали се във времето производители на захар, захарни изделия, шоколади и др., с които „Семела Груп“ ООД развива и разширява дейността си и разносната търговия вече две десетилетия.

С богат асортимент, от около 2000 артикула, „Семела Груп“ ООД е партньор на верига магазини в търговската мрежа, както на малки магазини и павильони, така и на големите супермаркети и др. търговски обекти в гр. Варна и област Варна.

Екипът на фирмата е съставен от 60 обучени и квалифицирани професионалисти в сферата на доставките, които всеки ден успяват и осъществяват отлично заявки и доставки до търговските обекти, само до 24 часа след приемането им.

Фокусирани върху очакванията и желанията на потребители и партньори, „Семела Груп“ ООД е изградила през годините развита, стабилна  и добре организирана вътрешна инфраструктура, която да повишава логистичните и дистрибуторските си дейности и ефективността на работа.

Какво казваме ние за нас

Основната ни дейност е търговията с богата гама захарни изделия, кафе, натурални сокове, чипсове, ядки, инстантни супи, подправки и други пакетирани продукти. За нас, най-важната ни мисия и цел е да бъдем точни, прецизни и отговорни към нашите клиенти и партньори, в постоянно развиващата се и динамична сфера на търговия и дистрибуция в региона.

Ние работим, за да сте свободни за важните неща!